دکوراسیون داخلی ایرانی

دکوراسیون داخلی ایرانی

دکوراسیون داخلی ایرانی

دکوراسیون داخلی ایرانی

انواع مدل و عکس دکوراسیون منزل ایرانی مدرن و سنتی

دکوراسیون منزل ایرانی ویژگی های منحصر بفردی دارد که در مدل های دیگر در سطح جهان نظیر ندارد. دکوراسیون خانه های ایرانی بیشتر به سبک کلاسیک و سنتی گرایش دارند که در عین زیبایی جلوه ای فاخر و باشکوه بخود دارند.  تقریبا جزء جدایی ناپذیر دکوراسیون خانه ایرانی فرش ها و قالی های دست باف گران بها است. فرش یکی از اصلی ترین نشانه های شناخت هنر و فرهنگ ایرانی در میان مردم کشورهای دیگر به وِزه طبقه فرهنگی آنان بوده است. قالی ایران در گذر قرن ها جلوه ای از هنر و صنعت این سرزمین بوده و استفاده از آن بعنوان یکی از نقاط کانونی و مرکزی در دکوراسیون خانه است. استفاده از قالیچه های آنتیک و قدیمی ترکمن، بختیاری و عشایری دستباف که از رنگ های کاملا گیاهی و طبیعی برای نخ آنها استفاده شده است، زیبایی را با خود به دکوراسیون منزل ایرانی می آورد و به فضای خانه شما عمق می بخشد. در واقع این قالیچه ها روح و طبیعت در دکوراسیون سنتی ایرانی هستند.


اما ممکن است نام قالیچه های قدیمی و آنتیک شما را یاد دکوراسیون های قدیمی بیاندازد در صورتی که برای دکوراسیون ایرانی به سبک امروزی و مدرن هم کاملا مناسب هستند. در کنار قالی ها و فرش ها فاخر، باید مبلمان زیبا و چشم گیر برای دکوراسیون منزل خود انتخاب کنید. بهتر است از مبلمانی استفاده کنید که در پارچه های خود رنگ هایی از فرش ها و قالی ها شما دارند. این عمل در دکوراسیون منزل شما نوعی هماهنگی و هارمونی بسیار زیبا  و شیک بوجود می آورد. قالیچه های شاهسون، گلیم و جاجیم دکور برای بخش های مختلف خانه کاربرد دارند. قالیچه های سنتی که از پشم ساخته می شوند بسیار دیر پوسیده می شوند و در بین تمامی فرشهای دیگر از ماندگاری بسیار طولانی تری برخوردار هستند. اما مزیتی که استفاده از فرش ها و قالی ها در دکوراسیون ایرانی دارد این است که براحتی امکان تلفیق سبک سنتی و مدرن را در منزل برای شما فراهم می کند کافی است یک قالیچه آنتیک و قدیمی دستباف فاخر ایرانی را در کنار مبلمان مدرن و شیک خود قرار بدهید تا با ترکیبی بی نهایت لذت بخش و زیبا روبرو شوید. در ادامه در شکل های زیر نمونه هایی از دکوراسیون منزل ایرانی را مشاهده خواهید کرد.


iranian-house-decorations (2)


Iranian-Home-Decoration (1)


Iranian-Home-Decoration (2)


Iranian-Home-Decoration (3)


Iranian-Home-Decoration (8)


iranian-house-decorations (4)


iranian-house-decorations (10)


iranian-house-decorations (11)


iranian-house-decorations (13)

دکوراسیون اصیل ایرانی


  فرش

یکی از اصلی ترین و اصیل ترین ارکان یک خانه ایرانی فرش دستباف ایرانی با طرح های بته جقه و گل مرغی و هزاران طرح اسلیمی و سنتی دیگر است.

در انتخاب فرش برای منزل به چند نکته بسیار مهم باید توجه داشت



در انتخاب فرش از نکات قابل توجه رنگ آن است و هماهنگی آن با رنگ کفپوش خانه و دیگر وسایل از قبیل مبلمان و غیره

به دلیل اینکه در فرش ایرانی از تعداد رنگ های زیادی استفاده می شود هماهنگی کامل امکان پذیر نمی باشد ولی همخوانی همان رنگ زمینه فرش بسیار موثر است.


انتخاب سایز مناسب فرش نیز بسیار قابل توجه است.تا زیبایی رش هر چه بیشتر نمایان گردد.

در منازلی با متراژ های بالا و سالن های باز با انتخاب هوشمندانه سایز فرش و چیدمن مبلمان نی توان بصرت مفیدی فضاها را تفکیک کرد.





انتخاب جنس مناسب نیز بسیار حائز اهمیت است.مثلا فرشی که در یک اتاق پذیرائی پر رفت و آمد و یا اتاق نشیمن شلوغ استفاده می شودباید قابلیت پا خور بودن را داشته باشد و برای استفاده های طولانی مدت مقاوم باشد ولی در یک اتاق خلوت و یا اتاق خواب می توان از یک فرش لطیف با رنگ ملایم استفاده کرد.


  تابلو فرش

یک تابلو فرش نفیس ایرانی یکی از بهترین ایده ها برای تزئین دیوار یک خانه ی اصیل ایرانی است.



  قالی های کناره و یا گلیم

در دکوراسیون اصیل ایرانی راهرو ها را نیز با فرش های با عرض کم و مستزیل شکل که کناره نام دارد و یا گلیم مفروش می کنند.

 

  وسایل تزئینی آنتیک

استفاده از وسایل آنتیک سنتی مانند سماورها، چراغها و لوستر های مینا کاری و یا خاتم کاری شده و یا آباژورهایی با طراحی سنتی بسیار زیبا و ذلنشین خواهد بود.

 



  منبت کاری

در یک خانه ی اصیل ایرانی مبلمان و سرویس خواب را می توان از هنراصیل منبت کاری استفاده کرد.




  گل و گیاه

در اکثر منازل ایرانی از قدیم الیام استفاده از گل و گیاه مرسوم بوده است که روح تازه ای به محیط می بخشد یا اگر امکان نگهداری گل طبیعی میسر نیست می توان از گلدان های مصنوعی نیز بهره برد.


چندسبک مختلف دکوراسیون داخلی

در طراحی دکوراسیون داخلی همیشه پیروی از سبکی خاص می تواند به انسجام و هماهنگی بخش های مختلف کار کمک کند، ظاهری زیباتر به آن ببخشد و استفاده از آن فضا را بهبود دهد. بنابراین شناخت سبک های مختلف ضروری به نظر می رسد.سبک دکوراسیون


1- سبک دکوراسیون داخلی ایرانی


سبک دکوراسیون


دکوراسیون داخلی سبک ایران دارای ویژگی هایی است که از ارزشی ویژه برخوردار است. ویژگی هایی چون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوان های رفیع، ستون های بلند و بالاخره تزئینات گوناگون که هریک در عین سادگی معرف شکوه سبک ایرانی است.


2- سبک دکوراسیون داخلی مینیمالیسم


سبک دکوراسیون


ساده گرایی یا ساده پسندی یا مینیمالیسم (به انگلیسی:Minimalism) یک مکتب هنری است که اساس آثار و بیان خود را بر پایه سادگی بیان و روش های ساده و خالی از پیچیدگی معمول فلسفی و یا شبه فلسفی بنیان گذاشته است. ساده گرایی را می توان زاییده هنرمندان روس دوره پس از انقلاب اکتبر روسیه دانست که ساختارگرا بودند و به خلاصه نمایی و اشکال هندسی گرایش داشتند. مانند مالویچ با اثر «سفید روی سفید» تجربیات هنرمندان روسیه در دهه 1950 و 1960 بر هنرمندان اروپا و امریکا مانند مجموعه تابلوهای تماماً سفید رابرت راشنبرگ جوان و کارهای تک رنگ ایو کلین، و سری آکروم پیرو مانتزونی اثر گذاشت و به نوع دیگری بر کارهای مین کاری روی مس رابرت ریمن و آثار اگنس مارتین که ترکیب شیارهای نامحسوس روی زمینه تک رنگ بود، تاثیر گذاشت. 


ساده گرایی در شکل های مختلفی از طراحی و هنر، به ویژه در هنرهای تجسمی و موسیقی استفاده می شود. ساده گرایی پس از جنگ جهانی دوم، در هنر غرب به وجود آمد و بیشتر از سوی هنرمندان هنرهای تجسمی آمریکایی در اواخر دهه 1960 و اوایل دهه 1970 میلادی، گسترش پیدا کرد. ساده گرایان بر این باورند که با زدودن حضور فریبنده ترکیب بندی و کاربرد موارد ساده و اغلب صنعتی که به شکلی هندسی و بسیار ساده شده قرار گرفته باشند، می توان به کیفیت ناب رنگ، فرم، فضا و ماده دست یافت. از هنرمندان این سبک می توان به دیوید اسمیت، دونالد جاد، ارنست تروا، سول لویت، کارل آندره، دن فلاوین، رابرت رایمن، رونالد بلادن و ریچارد سِرا اشاره کرد. 


آثار هنرمندان مینیمالیست گاه کاملاً تصادفی پدید می آمد و گاه زاده شکل های هندسی ساده و مکرر بود. ساده گرایی نمونه ای از ایجاز و سادگی را در خود دارد و بیانگر سخن رابرت براونینگ است:Less is more (کمتر غنی تر است). 


ویژگی های سبک طراحی و دکوراسیون مینیمالیسم 


این سبک دکوراسیون داخلی نهایت صحت و دقت است و هیچ چیزی بیش از حد و زیادی نیست ، بدون زمینه ای گزاف و مجلل.همین طور که از اسم این استایل مشخص است، تاکید این سبک بر سادگی و بی آایشی است. رنگ های مورد استفاده در این سبک ممکن است خیلی تیره و خسته کننده یا روشن باشند، یا در برخی موارد ممکن است از رنگ های درخشان و نمایشی استفاده شود. اجزا و وسایل مورد استفاده در یک مکان با طراحی داخلی مینیمالیست همین طور با اشکال هندسی مثل مربع، مستطیل و دایره می باشند، اما سطوح و ظواهر همه چیز صاف و ساده ، بدون جزئیات و بی آلایش است.


3- سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک


این سبک دکوراسیون داخلی یک سبک پالوده، توسعه یافته، با جزئیات و ریزه کاری های فراوان که در ساختار مبلمان و وسایل روشنایی و غیره یافت می شود. مبلمان و لوازم دیگر حکاکی شده و منبت کاری شده هستند. یک منزل با طراحی دخلی کلاسیک با چیزهای گلدار، و باگل و گیاه و اشکال افسانه ای مزین شده است.


4- سبک دکوراسیون داخلی روستیک


سبک دکوراسیون

سبک روستیک در فضاهای ویلایی کاربرد دارد و کوشش آن در به درون خانه کشیدن طبیعت خالص است. البته ساختار خام و نپخته ای دارد و دارای اجزائی ناصاف و کمی زمخت است. مبلمان و وسایل روشنایی گاها از کنده درخت، تنه و شاخه ی درختان و الیاف و کنف ساخته می شوند. این سبک در خانه های ویلایی و کوهستانی و روستایی یافت می شود.

6- سبک دکوراسیون داخلی ماوریک (تک رو)

سبک دکوراسیون

این سبک دکوراسیون داخلی بخشی از سبک مدرن است. این سبک نوین، مبتکرانه، غیرمعمول و خلاف عرف و بدون قیود و قانون است. ساختار این سبک به گونه ای است که از وسایل و احجام هم پوشان استفاده می کند. رنگ ها کاملا تصادفی انتخاب می شوند حتی رنگ های مورد استفاده برای یک اتاق.

دکوراسیون منزل ایرانی ساده و آرامش بخش

منزل ایرانی ساده و زیبا

ایران با داشتن فرهنگ و تمدن غنی از گذشته تا به امروز, ایده های منحصر به فردی برای طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی منازل خود داشته است. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پدید آمدن طرح های متنوع, دکوراسیون داخلی منزل ایرانی نیز دچار تغییرات زیادی شده است.منزل ایرانی


آیا از خود سؤال کرده اید که چرا این روزها، هر زمان صحبت از یک خانه زیبا می شود ناخودآگاه ذهن شما به سمت تجملات و اشرافیت سوق پیدا می کند؟ به راستی چرا ملاک زیبایی خانه ها در زرق وبرق اثاثیه و برندها خلاصه می شود و تأمین نیازها و آسایش ساکنین در لایه های پنهان خانه نهفته است. در این مطلب مهمان خانه ای شدیم که سرشار از سادگی و زیبایی بود، اما درعین حال خبری هم از وسایل لوکس و آن چنانی نبود. در این خانه، تنها حس آرامش موج می زد...


منزل ایرانی


امروزه دکوراسیون منازل ایرانی در عین زیبایی و جذابیت با طرح های مدرنی ترکیب شده است. استفاده از وسایل مدرن و لوکس زیبایی دکوراسیون داخلی منزل ایرانی را دو چندان نموده است. همچنین نورپردازی از گذشته تا به امروز از اهمیت بسیاری در دکوراسیون داخلی خانه های ایرانی برخوردار بوده است.


 تغییراتی کوچک، اما معجزه آسا

به سبب کم نور بودن این خانه، رنگ سفید به عنوان رنگ غالب زمینه انتخاب شد تا علاوه بر وسیع تر نشان دادن فضا، بر روشنایی منزل نیز افزوده شود. هم چنین با ترکیب این رنگ با طیف های جزئی از رنگ آبی آسمانی سعی شد علاوه بر کاهش حس یکنواختی در فضا، احساس آرامش بیشتری نیز جریان یابد. با استفاده از رنگ زرد به صورت لکه ای و در اکسسوری های موجود نیز انرژی مثبت در خانه به وجود آمد.

یکی از نکات جالب توجه، استفاده از بافت ها و مصالح گوناگونی همچون آجر، لمینت های سفید با طرح چوب و ام دی اف بود که راهی برای جلوه بیشتر فضای خانه به حساب می آید؛ به طور مثال ویترین بزرگ و تیره ای در فضای فرورفته ورودی آشپزخانه قرار داشت که سعی شد با حذف آن و آجرکاری دیواره و نورپردازی متمرکز، فضایی دنج و خودمانی برای ناهارخوری ایجاد شود.


منزل ایرانی


 در شرایط قبل از بازسازی، جالباسی حجیم و تیره ای فضای زیادی از ورودی را اشغال کرده بود، اما این زوج جوان با خلاقیت خود و طراحی فضای چند عملکردی که شامل جالباسی، جاکفشی، آینه و هم چنین اضافه کردن چاشنی طراوت و سبزینگی با یک گلدان و چند شاخه بامبو به استقبال مهمان خود می روند.


منزل ایرانی


 متراژ کم پذیرایی باعث شد تا از اختصاص دادن فضای زیادی به مبلمان پرهیز شود و به جای پر کردن فضا از مبل و صندلی اضافه که صرفا برای استفاده موقت مهمان ها بود فضای باز و خلوت بیشتری برای زندگی ساکنین ایجاد شود.


نقطه عطف خانه

در این خانه پاسیویی موجود بود که به علت دسترسی محدود به آن به یک انباری متروکه تبدیل شده بود، اما در جریان بازسازی به علت علاقه خانواده به گل و گیاهان و تأثیرشان در طراوت و شادابی فضای خانه با اضافه شدن جداره های شیشه ای بازشو و هم چنین ایجاد باغچه ای سرسبز، حوض آب و کف پوشی از چمن مصنوعی، پاسیو همچون نگینی زمردین در خانه درخشید و گویی خانه جانی دوباره گرفت.

 

هم چنین از نشیمن و آشپزخانه چشم اندازی دلنواز به این پاسیوی زیبا شکل گرفت و با قرار دادن یک تخت چوبی در آنجا، مأمنی آرام و دلنشین برای اوقات فراغت خانواده به وجود آمد که به جذاب ترین نقطه این خانه تبدیل شد.