منزل ایرانی ساده و زیبا
ایران با داشتن فرهنگ و تمدن غنی از گذشته تا به امروز, ایده های منحصر به فردی برای طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی منازل خود داشته است. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پدید آمدن طرح های متنوع, دکوراسیون داخلی منزل ایرانی نیز دچار تغییرات زیادی شده است.منزل ایرانی
آیا از خود سؤال کرده اید که چرا این روزها، هر زمان صحبت از یک خانه زیبا می شود ناخودآگاه ذهن شما به سمت تجملات و اشرافیت سوق پیدا می کند؟ به راستی چرا ملاک زیبایی خانه ها در زرق وبرق اثاثیه و برندها خلاصه می شود و تأمین نیازها و آسایش ساکنین در لایه های پنهان خانه نهفته است. در این مطلب مهمان خانه ای شدیم که سرشار از سادگی و زیبایی بود، اما درعین حال خبری هم از وسایل لوکس و آن چنانی نبود. در این خانه، تنها حس آرامش موج می زد...
امروزه دکوراسیون منازل ایرانی در عین زیبایی و جذابیت با طرح های مدرنی ترکیب شده است. استفاده از وسایل مدرن و لوکس زیبایی دکوراسیون داخلی منزل ایرانی را دو چندان نموده است. همچنین نورپردازی از گذشته تا به امروز از اهمیت بسیاری در دکوراسیون داخلی خانه های ایرانی برخوردار بوده است.
تغییراتی کوچک، اما معجزه آسا
به سبب کم نور بودن این خانه، رنگ سفید به عنوان رنگ غالب زمینه انتخاب شد تا علاوه بر وسیع تر نشان دادن فضا، بر روشنایی منزل نیز افزوده شود. هم چنین با ترکیب این رنگ با طیف های جزئی از رنگ آبی آسمانی سعی شد علاوه بر کاهش حس یکنواختی در فضا، احساس آرامش بیشتری نیز جریان یابد. با استفاده از رنگ زرد به صورت لکه ای و در اکسسوری های موجود نیز انرژی مثبت در خانه به وجود آمد.
یکی از نکات جالب توجه، استفاده از بافت ها و مصالح گوناگونی همچون آجر، لمینت های سفید با طرح چوب و ام دی اف بود که راهی برای جلوه بیشتر فضای خانه به حساب می آید؛ به طور مثال ویترین بزرگ و تیره ای در فضای فرورفته ورودی آشپزخانه قرار داشت که سعی شد با حذف آن و آجرکاری دیواره و نورپردازی متمرکز، فضایی دنج و خودمانی برای ناهارخوری ایجاد شود.
در شرایط قبل از بازسازی، جالباسی حجیم و تیره ای فضای زیادی از ورودی را اشغال کرده بود، اما این زوج جوان با خلاقیت خود و طراحی فضای چند عملکردی که شامل جالباسی، جاکفشی، آینه و هم چنین اضافه کردن چاشنی طراوت و سبزینگی با یک گلدان و چند شاخه بامبو به استقبال مهمان خود می روند.
متراژ کم پذیرایی باعث شد تا از اختصاص دادن فضای زیادی به مبلمان پرهیز شود و به جای پر کردن فضا از مبل و صندلی اضافه که صرفا برای استفاده موقت مهمان ها بود فضای باز و خلوت بیشتری برای زندگی ساکنین ایجاد شود.
نقطه عطف خانه
در این خانه پاسیویی موجود بود که به علت دسترسی محدود به آن به یک انباری متروکه تبدیل شده بود، اما در جریان بازسازی به علت علاقه خانواده به گل و گیاهان و تأثیرشان در طراوت و شادابی فضای خانه با اضافه شدن جداره های شیشه ای بازشو و هم چنین ایجاد باغچه ای سرسبز، حوض آب و کف پوشی از چمن مصنوعی، پاسیو همچون نگینی زمردین در خانه درخشید و گویی خانه جانی دوباره گرفت.
هم چنین از نشیمن و آشپزخانه چشم اندازی دلنواز به این پاسیوی زیبا شکل گرفت و با قرار دادن یک تخت چوبی در آنجا، مأمنی آرام و دلنشین برای اوقات فراغت خانواده به وجود آمد که به جذاب ترین نقطه این خانه تبدیل شد.